Uzelf met goede medewerkers omringen is belangrijk voor een uitstekende werking van uw bedrijf… De juiste tools kiezen is ook net zo veel!

Of u nu een Starter bent of iemand met meerdere jaren ervaring in uw bedrijf, is het essentieel om goede keuzes te maken! Om de productiviteit en efficiëntie van uw bedrijf te garanderen, zet u in op de juiste management tools!

 

Wat is een goede managementsoftware? Hoe weet u dat u op de beste oplossing bent gericht? Verschillende elementen moeten in aanmerking worden genomen, en deze stellen wij u hieronder voor:

Makkelijk te gebruiken

Een intuïtieve software zoals INTEGRAL laat het toe snel en door een groter aantal van mensen aangepakt te worden. Het is belangrijk voor uw medewerkers om eenvoudige tools te gebruiken waarmee zij in staat zullen zijn om zich sneller vertrouwd te maken.

De managementsoftware moet zich aan de behoeften van uw bedrijf aanpassen

Bedrijven met 10 werknemers en bedrijven met 100 werknemers zullen niet dezelfde behoeften in termen van beheer hebben, en de tool die u zal gebruiken moet zich kunnen aanpassen aan het gebruik dat u ervan maakt. Met zijn drie versies (Personal, Corporate en Advanced) en hun schaalbare bevoegdheden, alsmede de mogelijkheid extra functionaliteiten naargelang uw noden toe te voegen, is INTEGRAL perfect aanpasbaar aan de behoeften van uw bedrijf.

Compatibiliteit met uw huidige computer tools

U zeker doet een reeks verrichtingen met specifieke interne tools. Met INTEGRAL kunnen uw gegevens zoals klanten- of artikelfiches naar externe tabellen geëxporteerd en geïmporteerd worden. De implementatie van de software bij uw medewerkers wordt dus daardoor vereenvoudigd.

Onvergankelijke en veilige software

Dit vormt een dwingende voorwaarde in de keuze van uw managementsoftware! Uw gegevens moeten veilig zijn, en u moet in staat zijn om toegang op elk moment te krijgen, op korte, middellange of lange termijn. INTEGRAL biedt u de mogelijkheid om uw gegevens te hosten op zeer veilige servers.

De kosten van de software mogen niet hoger zijn dan uw budget

Een goede managementsoftware kiezen om de productiviteit en efficiëntie van uw bedrijf te verhogen vraagt een minimum investering. Echter moet u voorzichtig zijn over de door sommige programma’s aangeboden voorwaarden, de prijzen kunnen zeer snel stijgen. Bij INTEGRAL, werken wij met maandelijkse abonnementskosten, aangepast aan uw behoeften en uw budget.

 

Zoals u ziet voldoet de managementsoftware INTEGRAL aan alle criteria, maar dat is echter niet alles…

Wij bieden een leerrijk, gepersonaliseerd en toegankelijk trainingsprogramma voor iedereen. Op dezelfde manier staat ons supportteam en zijn jarenlange ervaring tot uwer beschikking voor elke vraag.

Deze elementen vormen een echte toegevoegde waarde voor het beheer van uw bedrijf. Over een betrouwbare en toegankelijke partner beschikken is de wens van elke Business Manager. Ontdek het uzelf en neem contact met ons op!