Als u uw hele activiteit via een beheerprogramma kiest te behandelen, is het dan normaal zeker te willen zijn van de veiligheid en de vertrouwelijkheid van de in het systeem opgeslagen gegevens.

Het is bijzonder interessant op te merken dat een beheerprogramma zoals Integral geen rechtstreekse toegang tot uw geregistreerde gegevens heeft. Alle deze informatie is verzameld onder de vorm van een groot en zonder echte betekenis “Blind” pakket, en alleen maar uw eigen gebruikers kunnen de details daarover hebben. Op ons niveau zorgen we voor de werking van de software en voor de efficiëntie van de toegang tot de gegevens.

De vraag is eigenlijk, hoe is de toegang tot uw gegevens beschermd? Welke acties worden door de ontwikkelaars van het programma Integral genomen om de vertrouwelijkheid en veiligheid van de toegang tot uw gegevens te kunnen garanderen?

 

Sterke wachtwoorden

De wachtwoorden dat u gebruikt om in Integral in te loggen worden nooit ongecodeerd uitgezonden. Alle mededelingen tussen de servers en de werkstations zijn automatisch versleuteld.

Twee-factor-authenticatie

Om de veiligheid van de toegang tot uw gegevens te verhogen, hebt u de mogelijkheid een twee-factor-authenticatie toe te voegen via een hardware sleutel die met een pincode gelinkt is. Alleen maar de persoon die de sleutel heeft kan tot het Integral programma toegang krijgen.

TOTP (Time-based One Time Password)

Door een TOTP te configureren, zal u een reeks van 6 cijfers op uw smartphone krijgen om te kunnen inloggen. Het gaat om een eenvoudige “Authentificator” toepassing van Microsoft of Google.

 

Door alle deze veiligheidsmiddelen te ontwikkelen, zorgen onze Integral softwareontwikkelaars ervoor de vertrouwelijkheid van de toegang tot uw gegevens te versterken en verzekeren. Aarzel zeker niet om ons te contacteren om meer info daarover te krijgen.