vraag voor een demo van IntegralIntegral is een beheersoftwarepakket met veel modules waarmee u het kunt aanpassen aan uw behoeften. We bieden met name een boekhoudoplossing, voorraadbeheer, inkoop, verkoop, maar ook een geïntegreerde e-shop, evenals klantrelatiebeheer en verhuur van apparatuur of terugkerende diensten.

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, past Integral zich aan uw profiel en uw behoeften aan om u gepersonaliseerde, eenvoudige en effectieve oplossingen te bieden. Beschikbaar in 3 edities: Personal, Corporate en Advanced, onze beheersoftware is beschikbaar in een min of meer breed scala aan functies die het beste passen bij uw bedrijf en uw activiteitensector.

We hebben ook een versie gereserveerd voor boekhouders. Gemandateerde toegang biedt hen veilige toegang tot de gehoste bestanden van hun klanten en maakt hun werk efficiënter.

Enkele van de vele voordelen van Integral ?

  • Intuïtieve en toegankelijke software: aan de slag gaan is eenvoudig en onze support teams staan ​​tot uwer beschikking voor een volledige training volgens uw behoeften.
  • Een toegankelijk hulpmiddel: dankzij de gehoste installatie zijn uw gegevens toegankelijk vanaf elk werkstation, waar u ook bent.
  • Een schaalbare oplossing: u kunt eenvoudig van de ene editie naar de andere overschakelen door eenvoudig uw abonnementsformule aan te passen.

Hoe werkt het ?

  1. U vult het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk informatie.
  2. Een van onze medewerkers neemt rechtstreeks contact met u op (per e-mail of telefoon, afhankelijk van uw voorkeuren) om uw behoeften te identificeren.
  3. We zullen dan een demonstratie maken (op afspraak bij ons of bij u, of op afstand).
  4. U hebt dan 30 dagen lang vrijblijvend toegang tot een van onze testservers, zodat u de Integral-tool in reële omstandigheden kunt testen.
  5. Aan het einde van deze 30 dagen kiest u ervoor om de software te gebruiken, we zijn ervan overtuigd 🙂

Vraag voor een demo van Integral

Naam en voornaam