Ik ben een handelaar die mijn activiteit wil digitaliseren

Ik ben op zoek naar een tool die me de mogelijkheid geeft een complete e-commerce oplossing gemakkelijk te creëren en te beheren.

Bent u van plan om een nieuw verkoopkanaal op het web te openen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Wat zijn de noodzakelijke stappen om een online shop op te zetten? Heb je ooit aan deze vraag gedacht? Wij hebben de oplossing voor u.

Er zijn veel platforms voor het creëren van een online bedrijf en het is erg ingewikkeld om je weg te vinden. Dit vereist een investering van tijd en geld en u heeft ook vaardigheden nodig op het gebied van logistiek, referencing of klantenbeheer om uw e-shop efficiënt te maken. Op dit niveau kan het gebruik van onderaannemers of het vermenigvuldigen van platforms het budget snel verhogen.

Waarom is het Integral softwarepakket voor mij geschikt?

Het doel van de door Integral geïmplementeerde e-commerce oplossing is om iedereen in staat te stellen om eenvoudig en snel een e-shop te creëren en te beheren, voor een toegankelijk budget. De Integral oplossing vereist geen initiële investering en biedt een volledig gamma faciliteiten aan: snelheid van implementatie, een veilige oplossing geïntegreerd in de beheersoftware (geen dubbele codering meer), Google-referencing, en een prestatie die bij uw bedrijf past!

Alle tools die nodig zijn voor een goed beheer van uw bedrijf zijn in één enkele suite samengebracht!

Welke formule is het meest geschikt voor de behoeften van mijn bedrijf?

Als u online begint te verkopen, raden wij u een Personal versie van Integral aan, met de e-Business module. Deze formule geeft u toegang tot een krachtige en geïntegreerde tool, die u in staat stelt om controle over uw e-shop te houden en het dagelijks beheer ervan te vergemakkelijken. Het integreert het beheer van aankopen, verkopen, voorraden, e-shop en boekhoudsoftware. U beheert uw bedrijf van A tot Z. Als u verder wilt gaan, zijn er opties beschikbaar, afhankelijk van de mate van integratie die u wilt bereiken.

De Personal versie + de e-Business module is al beschikbaar vanaf 100€/maand exclusief BTW (hosting inbegrepen)

Vraag voor een demo