Het beheer van uw voorraad is een zeer belangrijke, zelfs centrale element voor uw bedrijf.

Verre van het plezantste en eenvoudigste ding dagelijks te beheren, is het doel de beschikbaarheid van goederen up-to-date te houden om de prestaties van uw bedrijf te garanderen en over-opslag of onder-opslag te voorkomen.

Het voorraad regelmatig en nauwkeurig beheren zal uw leven vergemakkelijken en deze taak lichter maken. U kunt dan precies weten hoeveel u moet kopen en wanneer u de bestellingen moet plaatsen om aan de vraag van de klanten best mogelijk te kunnen voldoen.

Om ervoor te zorgen dit voorraadbeheer up-to-date te houden moet u nog met de juiste hulpmiddelen en procedures toegerust worden. En wat zou beter zijn dan door een software geholpen te worden waarmee u uw voorraad kunt beheren?

la gestion de stock

Integrale software is de oplossing om uw voorraad correct te beheren. Talrijke mogelijkheden bestaan zoals:

  • Handmatige opmaak van inventarisstukken.
  • Lijst van inventarissen opstellen met exportfunctie naar werkblad.
  • De inventaris valoriseren voor het boekhoudkundig afsluiten van het boekjaar.
  • Opmaak van de inventarislijst per opslagplaats.
  • Etiketten met barcode afdrukken.

Het aantal beschikbare functies hangt er vanaf de Integral Editie dat u hebt gekozen. U hebt ook de mogelijkheid het “draagbare barcode” -systeem te gebruiken, waarmee u de goederen tussen de verschillende opslagplaatsen in uw opslagruimte gemakkelijk en snel kunt verdelen. Als u in de textielsector werkt, kunt u ook uw artikelen volgens kleur- of matenroosters configureren.

Wilt u meer info over hoe Integral u kan helpen bij het verbeteren van uw voorraadbeheer? Neem contact met ons op!