Beheerprogramma voor bedrijven van minder dan 10 medewerkers

Een software die mijn medewerkers en ik in staat stelt om mijn bedrijf te digitaliseren en tegelijkertijd tijd vrij te maken voor onze kernactiviteiten.

Elke structuur, ongeacht de omvang en de sector, heeft twee belangrijke dingen nodig:

– organisatie in het dagelijks beheer van haar activiteiten, om haar productiviteit te verhogen en steeds concurrerender te worden.

– tijdwinst bij repetitieve taken, om de vaardigheden van de werknemers vrij te maken voor doeleinden die meer gericht zijn op de activiteit in het hart van het bedrijf.

De implementatie van een ERP-type geïntegreerd managementsoftwarepakket helpt u om deze doelstellingen te bereiken. Alle taken met betrekking tot de dagelijkse organisatie van uw activiteit (opstellen van offertes, facturering, voorraadbeheer, …) worden in één enkele database gecentraliseerd en geautomatiseerd.

Waarom is het Integral beheersoftwarepakket de ideale oplossing voor mijn HKO?

De Integral beheersoftware is een performante, krachtige en complete tool. U centraliseert alle informatie met betrekking tot de activiteiten van uw bedrijf in één enkele, zeer intuïtieve database. Bij Integral is er geen tussenpersoon, u staat in direct contact met onze consultants en ontwikkelaars, waardoor we de aanvragen van onze klanten sneller en efficiënter, en op een menselijke schaal kunnen verwerken.

Bovendien zal ons softwarepakket (ERP) uw HKO rustig laten evolueren met de nodige controle en autonomie. Dankzij hosting heeft u toegang tot al uw gegevens in de beheersoftware, op elk moment en waar u ook bent!

Wat is de best geschikte formule voor mijn HKO?

De implementatie van onze managementsoftware binnen een HKO-structuur vereist geen exorbitante investering. De Corporate versie is het meest in lijn met de behoeften van de HKO.

U geniet over een hoger niveau van algemene boekhouding, commercieel verkoopbeheer, aankoop- en voorraadbeheer dan in de Personal Edition. Net als bij andere versies kunnen extra opties worden toegevoegd, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

Prijs van de Corporate editie: 95€/maand exclusief BTW (hosting inbegrepen)

Vraag voor een demo