Het concept van eBanking wordt steeds meer aanwezig in onze samenleving en neemt meer belang in het beheer van KMO’s of ZKO’s. Vandaag kunnen bijna alle dagelijkse bankinteracties van bedrijven digitaal beheerd worden.

 

Van welke voordelen kan uw bedrijf genieten door het beheer van bancaire interacties via een eBanking-systeem?

Automatiseer de betalingen naar uw leveranciers

Door uw leveranciers gegevens up-to-date te houden en strikt te gebruiken, vermindert u het risico van fouten en dubbele betalingen. Het programma is belast met het genereren van betalingsbestanden die u gemakkelijk op uw eBanking kan uploaden.

Een snelle en eenvoudige manier om uw klanten terug te betalen

Verspil geen tijd met het teveel betaalde van uw klanten! Het systeem zorgt ervoor dat u alleen maar hoeft terug te betalen.

Importeer uw elektronische rekeninguittreksels in een paar klikken

Dankzij de gecodeerde rekeninguittreksels (CODA) worden de bewegingen op uw rekeningen door een gestructureerde mededeling geïdentificeerd die uw softwareprogramma toestaat deze allemaal te herkennen en direct in uw boekhouding toe te rekenen!

Beheer uw domiciliëringsmandaten

Archiveer en beheer de automatische domiciliëringsmandaten van uw klanten. Het systeem zelf genereert een bestand waarmee u de door uw klanten verschuldigde bedragen gemakkelijk kunt verzamelen!

 

Zoals u hebt gezien, betekent het gebruik van de eBanking-optie in uw beheersoftware tijdswinst en productiviteitsverhoging. Naar het elektronische beheer van uw bankactiviteiten over te stappen, zult u het papierwerk verminderen, wat het risico op fouten ook vermindert en de beveiliging van uw activiteiten verhoogt!

Neem contact met ons support op voor meer informatie en ontdek hoe u er het beste gebruik van kunt maken volgens uw situatie!