De “Cloud” is het word die wordt gebruikt om externe en toegankelijke opslagoplossingen via internet te definiëren. U hoeft niet meer uw gegevens op uw harde schijf of lokaal geheugen op te slaan.

Wat zijn de voordelen van de cloudoplossing? Waarom kiezen steeds meer bedrijven voor dit opslagsysteem?

solution cloud

Lagere kosten

U hoeft niet meer geld te investeren in hardware zoals een lokale server of een harde schijf. Ook geen onderhouds- of reparatiekosten. Dit is een serieuze economie voor uw bedrijf.

Betrouwbaarheid

In het geval van een storing, overneemt het netwerk van servers en vermijdt zo de problemen die samenhangen met een storing van uw lokale server. U verkleint het risico van ontoegankelijkheid voor uw server! U kunt op elk moment al uw beschikbare gegevens ophalen in de “Cloud”.

Veiligheid

Uw gegevens worden opgeslagen in een datacenter met belangrijke en robuuste beveiligingsmaatregelen die ervoor zorgen dat het niet verloren gaat.

Flexibiliteit

Vergeet de beperkingen van een enkele fysieke server. De middelen die beschikbaar zijn via de “Cloud” – passen zich perfect aan aan verkeerspieken of seizoensgebonden. U hebt ook toegang tot uw gegevens overal en op elk moment, alleen met een eenvoudige internetverbinding.

 

Wilt u van de cloudoplossing van Integral genieten? Neem contact op met onze teams zonder te wachten!