Als zelfstandige ben ik op zoek naar een boekhoudpakket dat me helpt om verder te groeien

En zelfstandige is zowel exploitant, ondernemer als bediende. Ik ben baas over mijn beslissingen en bepaal hoe mijn kleine onderneming evolueert.

Zelfstandig ondernemer worden en daarin groeien is een ware uitdaging en een softwarematige ondersteuning die is afgestemd op mijn behoeften is van cruciaal belang voor de goede gezondheid van mijn onderneming. Ik moet mijn verplichte, administratieve lasten verlichten om mijn beroep in alle sereniteit te kunnen uitoefenen en daarvoor reken ik op experts die mij hierin bijstaan.

Uw boekhouder heeft toegang tot uw gegevens, waardoor zijn reactiviteit naar u toe verbetert

Wij hebben een bijzonder interessante functionaliteit voor u en uw boekhouder ontwikkeld. Met behulp van de gemandateerde toegang heeft uw boekhouder immers op elk moment toegang tot uw database en kan hij deze raadplegen of hier nieuwe gegevens aan toevoegen. Deze tijdwinst vertaalt zich in een efficiëntere samenwerking tussen uw respectieve entiteiten. Ongeacht het licentieniveau dat u gekozen hebt, beschikt uw boekhouder altijd over alle functionaliteiten die voor de uitoefening van zijn beroep vereist zijn.

Use cases

Slotenmaker

Ik heb een magazijn, ik geef advies, ik houd een voorraad bij, ik lever diensten in mijn bedrijf en op locatie, ik moet tal van administratieve procedures op papier vastleggen voor tussenpersonen die een beroep doen op mij.

Naast het Personal-pakket, gebruik ik ook de module Relaties om mijn commerciële contacten te beheren.

Personal

Wij raden u ook aan

Fotograaf

Ik heb een magazijn, ik geef advies, ik beheer een beperkte voorraad, ik lever diensten in mijn bedrijf en op locatie, ik maak hoofdzakelijk offertes, facturen en kassabons op. Mijn boekhouder doet de rest.

Personal

Wij raden u ook aan

Huisschilder

Ik werk bij mijn klanten, ik heb geen stock en houd me ook niet bezig met de boekhouding, dat is iets voor mijn boekhouder. Het enige wat ik nodig heb is een programma om prijsoffertes te maken en mijn diensten te factureren.

Personal

Wij raden u ook aan