formation-erp

Door voor Integral te opteren, beschikt u over een krachtig managementinstrument dat aan uw beroep, uw bedrijf en uw activiteit aangepast is. Uw bedrijfsprocessen worden door de vele modules ondersteund die wij via onze oplossing aanbieden, van het beheer van uw zakelijke contacten tot het afdrukken van complete balansen. Integral is meer dan een eenvoudige beheer- en boekhoudsoftware, Integral is een echt softwarepakket (of ERP) dat u ondersteunt bij het beheer van uw activiteit en uw bedrijf. 

Achter deze tool staan onze ontwikkelaars en consultants tot uw beschikking om uw behoeften te identificeren en u in het gebruik van de Integral software te trainen

Wij bieden u verschillende trainingen aan om u  bij de implementatie en het gebruik van de Integral software in uw bedrijf te ondersteunen. Deze opleidingen vinden plaats op uw gemakkelijkst mogelijke moment, in Mons op ons kantoor of op locatie. Deze sessies zijn volledig gepersonaliseerd en u kunt alle nodige vragen stellen. 

Wij adviseren altijd nieuwe ondertekenaars om  met het pakket “Initiatie” (6 uur opleiding) te beginnen. U kunt dan, afhankelijk van uw behoeften, tijdig gebruik maken van onze trainingsdiensten.