Scholen, Leerkrachten en boekhouding studenten

Theorie is één ding. Oefenen is een andere.

In het kader van de praktische opleiding van uw leerlingen moet u professionele software gebruiken. In dit opzicht bieden wij u gratis de Integral oplossing aan om hen een volledig beheerplatform aan te bieden dat al uw vakgebieden bestrijkt.

Als opleidingscentrum profiteert u van een gratis gebruikerslicentie. Deze multi-folder vergunning geeft de leerkrachten de mogelijkheid om praktische workshops voor hun leerlingen te creëren en hen toegang tot hun accounts te geven, zowel op school als thuis.

Accountants stagiaires

IAB/BIBF-stagiairs kunnen tijdens hun stage gratis gebruik maken van de voor curatoren gereserveerde versie (onder bepaalde voorwaarden, met een maximum van 18 maanden vanaf de datum van inschrijving). Wilt u meer informatie daarover? Contacteer ons voor meer inlichtingen.

Ik heb de verantwoordelijkheid of ik werk in een vzw, ik ben op zoek naar software om mijn vereniging eenvoudig te beheren.

De maatregelen die de overheid aan vzw’s oplegt, impliceren dat uw activiteit optimaal wordt beheerd. De boekhoudkundige en fiscale vereisten vereisen dat u uw beheer goed structureert. Het gebruik van een professioneel en aangepast instrument is een waarborg voor gemoedsrust en goed bestuur.

Het gebruiksgemak en de ergonomie van Integral maken het een van de meest populaire boekhoud- en belastingbeheertools voor non-profitorganisaties. Wat de aard van uw activiteit ook is, de verschillende voorgestelde modules zullen zich perfect aan uw behoeften aanpassen en die van de wetgever ook.

Om meer informatie te krijgen over de gebruiksvoorwaarden van de software voor uw vzwneemt u contact met ons op.

Vraag voor een demo