Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd in softwareontwikkeling

TIP Group is een vennootschap die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van softwareoplossingen die beantwoorden aan de meest veeleisende vragen inzake commercieel, financieel en boekhoudkundig beheer. Wij zijn actief op de Belgische en Luxemburgse markt en focussen ons al meer dan 30 jaar op onze competentie inzake software-engineering, gericht op professionele boekhouders en openbare en private ondernemingen.

Met zijn meertalige karakter, profiteert Integral van een representativiteit in Vlaanderen alsmede in Wallonië, met een blijvende groei op internationaal niveau. Volledig bedrijfsbeheer programma, Integral is een echt partner van de ontwikkeling van alle-sectoren organisaties.

Onze geschiedenis

TIP Group werd in 1985 opgericht voor The Integral Package. Ze werkt samen met tal van private bedrijven en openbare gemeenschappen in het kader van beheerprojecten rond IT-infrastructuur en -ontwikkeling.

Het leidinggevende team

Benoît et Oliver Mascia staan aan het hoofd van TIP Group sinds 1990. De eerste is belast met de commerciële ontwikkeling en het netwerk van wederverkopers. De tweede persoon is Directeur Onderzoek en Ontwikkeling.