Lees meer over de onvermoede mogelijkheden van onze e-Business module.

boutique en ligne

Eén e-shop, verschillende doeleneinden

Door een online winkel op te richten kunnen verschillende doelstellingen worden bereikt. De verkoop van producten aan particulieren is er de eerste van, maar deze kan ook gebruikt worden om producten voor professioneels te bevorderen. Het door Integral ontwikkelde e-shop systeem stelt u in staat om uw online winkel in te richten, of het nu voor particulieren of professionals, of allebei is.

Maar wist u dat de ontwikkeling van uw e-commerce een derde doel heeft? Het is inderdaad een gebruik dat vaak wordt genegeerd en zelfs onvermoed: intern gebruik. Uw e-shop wordt dan een echte online catalogus die uw verkoopteams bij de klanten kunnen gebruiken. Het is nu mogelijk om aanvragen van klanten met slechts een paar klikken in bestelbonnen om te zetten die direct door de beheersoftware ondersteund worden.

De innovatieve e-Business oplossing van Integral

Het 100% geïntegreerde karakter van onze e-Business module stelt u in staat om een ​​online winkel te creëren die alle drie doelen tegelijk voldoet. De weergave van de voorraadstatus, de aan het klant-profiel aangepaste prijzen of de mogelijkheid om de technische fiche van de producten te integreren, zijn enkele van de vele mogelijkheden die onze formule biedt.

Wilt u meer informatie over de e-Business-module ? Neem contact op met een van onze teamleden!