Ik ben de bedrijfsleider van een firma met minder dan 10 werknemers (HKO).

Een software die mijn medewerkers en ik in staat stelt om mijn bedrijf te digitaliseren en tegelijkertijd tijd vrij te maken voor onze kernactiviteiten.

Elke structuur, ongeacht de omvang en de sector, heeft twee belangrijke dingen nodig:

- organisatie in het dagelijks beheer van haar activiteiten, om haar productiviteit te verhogen en steeds concurrerender te worden.

- tijdwinst bij repetitieve taken, om de vaardigheden van de werknemers vrij te maken voor doeleinden die meer gericht zijn op de activiteit in het hart van het bedrijf.

 

De implementatie van een ERP-type geïntegreerd managementsoftwarepakket helpt u om deze doelstellingen te bereiken. Alle taken met betrekking tot de dagelijkse organisatie van uw activiteit (opstellen van offertes, facturering, voorraadbeheer, ...) worden in één enkele database gecentraliseerd en geautomatiseerd. 

Waarom is het Integral beheersoftwarepakket de ideale oplossing voor mijn HKO?

De Integral beheersoftware is een performante, krachtige en complete tool. U centraliseert alle informatie met betrekking tot de activiteiten van uw bedrijf in één enkele, zeer intuïtieve database. Bij Integral is er geen tussenpersoon, u staat in direct contact met onze consultants en ontwikkelaars, waardoor we de aanvragen van onze klanten sneller en efficiënter, en op een menselijke schaal kunnen verwerken.

Bovendien zal ons softwarepakket (ERP) uw HKO rustig laten evolueren met de nodige controle en autonomie. Dankzij hosting heeft u toegang tot al uw gegevens in de beheersoftware, op elk moment en waar u ook bent!

Wat is de best geschikte formule voor mijn HKO?

De implementatie van onze managementsoftware binnen een HKO-structuur vereist geen exorbitante investering. De Corporate versie is het meest in lijn met de behoeften van de HKO.

U geniet over een hoger niveau van algemene boekhouding, commercieel verkoopbeheer, aankoop- en voorraadbeheer dan in de Personal Edition. Net als bij andere versies kunnen extra opties worden toegevoegd, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

Prijs van de Corporate editie: 95€/maand exclusief BTW


Use cases

Groothandel in eetwaren

Ik heb een winkel, ik geef advies, ik houd een stock bij van seizoen producten en/of accijnsproducten, ik lever diensten op locatie, mijn klanten zijn zowel particulieren als mensen uit het bedrijfsleven. De voedselveiligheid verplicht mij strikt toe te zien op een volledige traceerbaarheid van alle producten en ik moet voldoen aan alle mogelijke verzoeken van het FAVV.

Corporate

Wij raden u ook aan

Groothandel in textielwaren

Ik heb een winkel, ik geef advies, ik beheer een stock van accessoires en producten per maat, ik doe retouches, mijn klanten bestaan zowel uit particulieren als uit mensen uit het bedrijfsleven.

De getrouwheid van mijn klanten is essentieel voor mij en ik werk met alle mogelijke klantenbindingsinstrumenten.

Personal

Logistiek centrum

Ik ben een dienstverlenend bedrijf dat goederen stockeert en distribueert voor mijn klanten. Ik verzorg de traceerbaarheid, bevestigt de ontvangst van hun producten en zorg voor de verpakking, de etikettering en de verdeling ervan.

Ik heb een logistiek instrument nodig waarin mijn voorraadbeheerders elke goederenstroom moeten kunnen registreren. 

Advanced

Industrie

Ik heb een producerend bedrijf, ik vervaardig producten, heb een voorraad, verkoop en voer projecten uit bij mijn klanten. Ik beheer een voorraad materialen en afgewerkte producten.

Elk van mijn werven moet zowel vooraf als achteraf kunnen worden geanalyseerd. Ik plan de productiefases en elke afdeling moet daarin kunnen worden betrokken. 

Advanced

Wij raden u ook aan

Garage

Ik baat een winkel uit, ik geef advies, ik houd een stock bij van onderdelen die ik direct verkoop of die ik in mijn werkplaats gebruik, ik lever onderhoudsdiensten, ik verkoop voertuigen, ik moet elke transactie documenteren en rekening houden met tal van administratieve elementen, ik leid een team, ik beheer de planning en de financiële situatie is iets waar ik continu aandacht aan moet besteden.

Wij raden u de versie Garage aan van onze editie Corporate, gecombineerd met de module Relaties. 

De optie eBanking kan ook een meerwaarde bieden. 

 

Corporate

Wij raden u ook aan