Ik ben een ondernemer of zelfstandige

Een software om mij te helpen mijn bedrijf te ontwikkelen en dagelijks te beheren.

Als manager heeft u behoeften verbonden met het beheer van uw business. Als zelfstandige is uw tijd waardevol. U moet de administratieve lasten voor u kunnen verminderen om uw werk met een gerust hart te kunnen doen.

U moet er dus voor zorgen dat u de juiste tools gebruikt om uw bedrijf aan de top te houden. U moet op professionals kunnen rekenen die u ondersteunen bij de dagelijkse leiding van uw bedrijf.

Het belangrijkste instrument dat essentieel is voor het beheer van uw bedrijf is het beheersoftwarepakket (of ERP). Deze zal u elke dag in uw rol als ondernemer en business manager assisteren.

Waarom is het Integral softwarepakket geschikt voor mij?

Integral past zich aan uw behoeften aan volgens de omvang en de aard van uw bedrijf. Het is gemakkelijk te gebruiken en snel te leren, 3 uur training is genoeg om met de tool te beginnen.

Met ons softwarepakket kunt u al uw activiteiten beheren, van aankoopbeheer tot online verkoop. Dit alles is gecentraliseerd in één enkele structuur. Dat is de kracht van Integral: het is, zoals de naam al zegt, een volledig geïntegreerd ERP.

Dankzij het systeem van maandelijkse abonnementen is er geen grote investering nodig. Integral wordt uitsluitend in hosting geïnstalleerd, zodat u overal en altijd controle over al uw gegevens houdt, waar u ook bent.

Welke formule is het meest geschikt voor mijn behoeften?

Wij raden de Personal versie aan, ideaal voor kleine bedrijven, zelfstandige ondernemers of de liberale beroepsgroep.

Met deze formule kunt u nu al uw boekhouding, commercieel beheer van uw verkopen, aankopen en voorraadbeheer aansturen.

Dit pakket van 4 basismodules geeft u de nodige tools om uw activiteit te beheren. Het is altijd mogelijk om opties aan uw formule toe te voegen, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

Prijs van de persoonlijke editie: 50€/maand exclusief BTW (hosting inbegrepen)

Vraag voor een demo