Integral Software S.A., al meer dan 30 jaar actief en gevestigd in Bergen, België, is de uitgever van de Integral software.

integral-erp-locauxMet onze Integral oplossing hebben we onze knowhow op het gebied van softwareontwikkeling geconcentreerd en bieden we u een efficiënt en veilig product dat kan evolueren in functie van uw behoeften.

Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid op de markt hebben ons in staat gesteld om te observeren en ons op het gebied van technische ontwikkelingen en technologieën te specialiseren die gebruikt worden in software en computer engineering.

Vooruitlopend op onze concurrenten zijn onze oplossingen nog steeds gebaseerd op innovatieve en steeds performantere software-architecturen.

We hebben een netwerk van dealers die instaan ​​voor de verkoop en implementatie van onze Integral-software, in verschillende plaatsen van het grondgebied, in Vlaanderen en Wallonië. We zijn constant op zoek naar nieuwe partners in België, aarzel niet om ons te contacteren.

Ons bedrijf heeft ook een afdeling die  in de verkoop en installatie van informatiesystemen (hardware – servers – netwerken) gespecialiseerd is. Meer informatie.

  • Avenue du Général de Gaulle 32
    7000 Mons (BELGIQUE)

  • Openingsuren :

    Van Maandag tot Vrijdag van 8u tot 12u en van 13u tot 17u (vrijdag tot 16u).

Ondersteuning en onderhoud

U bent al klant en u wenst geholpen worden bij het gebruik van uw beheerprogramme ? Onze medewerkers staan tot uwer beschikking via de volgende nummers. Meer info over onze Services Packs ? Klik hier

Een toegewijd team : Onze adviseurs zijn er voor u

Een beheer- en boekhoudprogramma aankopen is een belangrijke stap in de ontwikkeling van uw ondernemingsactiviteit. De juiste keuze maken is van groot belang omdat de aangekochte software een impact gaat hebben op het dagelijkse bedrijfsbeheer.

Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag bij bij het maken van de juiste beslissing en zullen u objectief adviseren over de beste prijsformule.

Naam en achternaam
Veuillez saisir votre e-mail, afin que nous puissions vous contacter pour le suivi.