Om verder te gaan

De opties breiden de functionaliteit van de software uit en zijn gemeenschappelijk aan alle modules. Nieuwe gebruikers bijvoegen, elektronische archivering, traceerbaarheid, elektronische facturatie en nog veel meer.

Onze opties openen nieuwe groeimogelijkheden.

Alle opties

De Integral facturatiesoftware

Wat uw bedrijf of activiteit ook is, of u nu een rechtspersoon, een manager van een micro-onderneming, een KMO of een grote groep bent, uw beheertools kunnen niet zonder een efficiënte, eenvoudige, volledige en configureerbare facturatiesoftware. Hoewel niet wettelijk verplicht, is dergelijke software zo praktisch en belangrijk voor de facturatie van uw diensten dat het nagenoeg onmisbaar is.

Dit aanzienlijk vereenvoudigt de administratieve taken, met name door de editie en verzending van facturen, de archivering ervan of de integratie ervan in de online boekhouding mogelijk te maken.

Facturatiesoftware wordt gebruikt om offertes, facturen (bijvoorbeeld onbetaalde facturen en aanmaningen) te bewerken en te beheren en deze automatisch in het boekhoudsysteem te integreren. Over het algemeen wordt het bedrijfsbeheer verbeterd alsmede de zichtbaarheid op de gezondheid van het bedrijf. Dankzij de automatisering wordt het opstellen van een onlineofferte of facturatie sterk vereenvoudigd en versneld.

Het bespaart u tijd en productiviteit en drastisch vermindert de kans op factureringsfouten (zoals onjuiste btw-tarieven of een onjuiste berekening van het totale te betalen bedrag). De facturatiesoftware vermindert ook het risico op wanbetaling, door geoptimaliseerde facturen te genereren om in alle opzichten aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

Integral testen is het aannemen !

Gebruik Integral 30 dagen vrijblijvend : de beste manier om het ongelooflijke gebruiksgemak van Integral en zijn geavanceerde functies te realiseren.

Vraag voor een demo

De voordelen van elektronische facturatie

Bovendien kunt u met commerciële beheer- en facturatiesoftware elektronische facturatie verder uitbreiden. Dit aanzienlijk verlaagt uw kosten, of het nu gaat om portokosten, inkt en papier, verwerkingskosten, …

Een naar behoren geconfigureerde elektronische factuur is voorzien van alle wettelijke verplichtingen, die ervoor zorgen dat u altijd de documenten op orde aanbiedt. Het versnelt betalingen, zorgt voor een betere traceerbaarheid en kan gemakkelijker en goedkoper door de Cloud worden gearchiveerd. De elektronische factuur zal veel vaker veilig en op tijd aankomen dan een papieren factuur.

Aan de klantzijde kan de elektronische factuur op elk moment worden geraadpleegd, waardoor online betalen mogelijk is, en ook hier weer gemakkelijker en milieuvriendelijker kan worden opgeslagen en papier wordt vermeden. Het heeft evenveel juridische waarde als de gedrukte factuur.

Een schaalbare oplossing voor facturering en verkoopbeheer

Integral biedt u een complete en schaalbare facturatieoplossing. In combinatie met de vele andere modules van ons managementsoftwarepakket past onze facturatiesoftware zich aan uw omvang, behoeften en specifieke kenmerken aan.

Net als al onze software is de facturatieafdeling van Integral eenvoudig in gebruik, intuïtief en volledig geïntegreerd in onze totaaloplossing.

Het omvat verschillende serviceniveaus, waartussen uw situatie en uw evolutie de key-elementen zijn.

Afhankelijk van de gekozen versie zorgt Integral voor een vereenvoudigd beheer van de verkoop- en toonbankverkoopactiviteiten, totdat het een automatische distributieverwerkingstool wordt. In ieder geval beschikt u over een meertalige, multi-site en krachtig uitgeruste tool om uw verkoopcijfers te analyseren. Veel functies en opties zijn beschikbaar reeds vanaf de basisversie.

Basisfuncties

 • Bevat een volledig beheer van klanten- en productfiches.
 • Maakt de registratie van aanbiedingen, aankooporders, zendnota’s en facturen mogelijk.
 • Systeem voor het invoeren van contante transacties, met betaalmethoden, ticketbewerking, elektrische opening van de kassalade, beheer van contant geld in en uit en aanbetalingen.
 • Afsluiting van het kasregister met redactie van het kasboek, en mogelijkheid van automatische overdracht naar de financiële boekhouding.
 • Naar behoefte geconfigureerde verkoopstatistieken.
 • Automatische overdracht van verkoopfacturen naar de boekhouding.
 • Direct mailing via de verkoopstatistieken.
 • Krachtig systeem van fusie van documenten, met beheer van de backorders en al voltooide leveringen.

Functionaliteiten aangepast aan de HKO

 • Beheer van Proforma Factuur.
 • Commerciële registratie van betalingen (wissels of handelsfacturen) met de overschrijving ervan naar de rekeningen na goedkeuring.
 • Systeem voor het kopiëren van documenten binnen de gehele verkoop- of aankoopafdeling.
 • Een documentmodelsysteem maakt het mogelijk om standaarddocumenten op te slaan (afbeelding van een leveringsbon, afbeelding van een voorbereidingsbon, enz.) om de herhaalde ingaven te versnellen.  De verschillende documentmodellen kunnen in een eigen lijst worden opgenomen.
 • Vereenvoudigde documentbewerking op een ticketprinter.
 • Uitgestelde afdruk van alle basisdocumenten.
 • Automatische & periodische facturatie van de leveringen, volgens een configureerbare frequentie.
 • Samenvatting van de verschillende documenten die nog in behandeling of in nabestelling zijn.
 • Verkoopstatistieken op vier niveaus met aanpasbare parameters.
 • Algemene Verkoopsvoorwaarden spreadsheet (in procenten en per hoeveelheid).
 • Uitgave van herbestellingsformulieren.
 • Voor dossiers onder de Belgische wetgeving, Intrastat-statistieken van artikelbestanden (douanecode), klanten en leveranciers (transportcodes en transactiecodes).  Deze informatie wordt in de boekhouding opgenomen voor eventuele correcties en verwerkingen.

Functionaliteiten aangepast aan de KMO

 • Ingaven en beheer van reservatiesformulieren.
 • Automatische orderdistributie voor de voorbereiding van goederen, met de status van lopende orders.
 • Automatische reservatiesformulieren op basis van de beschikbare voorraad, volgens de klantenbestellingen.
 • Gedetailleerde en afzonderlijke lijst van de zendnota’s voor de periodische editie van de facturen.
 • Speciale aan de klant aangepaste verkoopsvoorwaarden, afhankelijk van het verkochte product.
 • Beheer van vervangingen van artikelen en/of artikelnummers
 • Registratie van de ordervoorbereiding van leveranciers (vóórbestellingen) voor controle en directe verzending via aankoopmanagement.
 • Beheer van de verzendingen.

Frequente opties

Stuur uw facturen elektronisch naar klanten die dat wensen. De kopieën van de facturen worden gearchiveerd met de daaruit resulterende boekhoudkundige documenten.

Volg en controleer de batch- en serienummers die uw goederen stempelen. Op elk moment identificeert u de oorsprong, de situatie en de bestemming van deze kieskeurige producten.

Voeg de klantenkaarten van uw klanten toe aan uw toonbankverkopen en voeg er waarde aan toe om klantenkortingen voor te stellen.

Beheer uw goederen volgens roosters van configureerbare maten, in overeenstemming met de behoeften van de textielsector.

Aandere modules van ons ERP

PRIJZEN

Drie edities voor functies die zich aanpassen aan uw groei

Vrijblijvende demo