In deze tijden van gezondheidscrisis is telewerken de norm. Het systeem bestaat al enkele jaren in de bedrijven dankzij de digitalisering, maar is nu essentieel geworden als gevolg van de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van covid-19 tegen te gaan.

Het doel van ondernemingen is hun werknemers in staat te stellen volledig en efficiënt te blijven werken, zelfs op afstand. Bedrijven die al een ERP-software gebruikten, hadden minder moeite om zich aan deze nieuwe werkorganisatie aan te passen. De toegang tot gegevens wordt inderdaad aanzienlijk vergemakkelijkt met een dergelijke instrument. Een ERP biedt in één oogopslag toegang tot alle facetten van de bedrijfsactiviteit, zelfs wanneer u van thuis werkt.

De Integral beheersoftware heeft verschillende kenmerken die tot een optimaal hulpmiddel voor telewerken maken, hier volgen enkele van zijn sterke punten:

  • Door het gehoste karakter kunt u vanaf elk werkstation verbinding maken met uw database. Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding en u hebt toegang tot alles wat u nodig hebt om te werken en uw bedrijf dagelijks te blijven beheren. Thuiswerken is dus geen probleem om toegang te krijgen tot uw gegevens
  • Het is met een instant chat uitgerust, die een constante en veilige communicatie tussen werknemers van het bedrijf garandeert.
  • Het bevat een gedeelde agenda, die in één oogopslag een overzicht geeft van de taken die binnen het team zijn gepland.
  • De E-business module is een waardevol hulpmiddel om op afstand te werken. Het biedt een e-shop waarmee uw producten online kan verkopen als de fysieke verkoop beperkt is.

Om nog verder te gaan, is er ook een geïntegreerd ticketingsysteem die het mogelijk maakt de relatie met uw klanten te beheren. Ze kunnen hun aanvraag online indienen door een ticket te openen. Ze kunnen dan de antwoorden en voortgang van hun verzoek raadplegen. Hierdoor kan elke medewerker de uitwisselingen met de verschillende klanten begrijpen en volgen, zelfs op afstand.

Naast deze verschillende elementen is Integral vooral een ERP is, een volledig geïntegreerde database waarmee u klantenfiches, artikelen kunt aanmaken en bewerken, offertes en facturen kunt opstellen, bestellingen en voorraden kunt beheren, uw boekhouding up-to-date kunt houden, enz. … Acties die essentieel zijn voor het dagelijks beheer van uw activiteit.

De veiligheid van al uw gegevens is uiteraard gegarandeerd dankzij sterke authenticatiesystemen die zijn ingevoerd.

Neem gerust contact op met ons team voor meer informatie over de mogelijkheden van de Integral beheersoftware.