De complete e-Business-oplossing.
Van voorraadbeheer tot online verkoop.

 • logiciel-gestion
 • erp-gestion
 • progiciel-de-gestion-integree
 • erp-entreprise-ressources-planning-stocks

Het managementsoftwarepakket (of ERP)

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, unieke software die aan al uw zakelijke behoeften voldoet, is een essentiële troef. Of het nu gaat om het beheren van verkoop, boekhouding, financieel beheer of zelfs productiviteit en productie, een softwarepakket is essentieel voor zowel grote als kleine bedrijven. Een beheersoftwarepakket bevordert klantenrelaties, automatiseert uw bedrijf en bespaart tijd en efficiëntie. Met een beheersoftwarepakket drijft u de digitale strategie van uw bedrijf en al zijn cloudbeheer op een gestandaardiseerde en gefaciliteerde manier. Het is om verschillende redenen een onmisbare, geïntegreerde beheertool.

Wat is een managementpakket?

Het beheerssoftwarepakket, ook bekend als ERP (dat vaak een pleonasm is), is de Franse vertaling van ERP voor Enterprise Resource Planning. Het is een softwarepakket, dat wil zeggen software met veel functies en programma's, specifiek ontworpen voor bedrijven.
 
Hiermee kan op een gedematerialiseerde manier het geheel van de processen van een bedrijf, van de rekeningen tot en met het beheer van de beloning worden beheerd, door middel van schattingen en facturen, het beheer van voorraden, de follow-up van de bestellingen, de productie ... Het is duidelijk dat het beheerssoftwarepakket de gebruikelijke IT-tool is voor al uw werknemers en werknemers. Hij is degene die het runnen van uw bedrijf beheert, zodat u kunt zorgen voor het dagelijkse beheer van uw activiteiten. Het belangrijkste kenmerk is dat het een enkele, naadloze oplossing biedt voor het beheer van uw volledige processen en bewerkingen, in plaats van dat u verschillende afzonderlijke en ongelijksoortige modules heeft om uw bedrijf te runnen. Het is daarom een ​​complete oplossing, die zelfvoorzienend is.
 

 

Onze beheersystemen

Een 100 % aan uw beheerprogramma geïntegreerde E-shop

Wat hebt u nodig en wat hebt u op voorraad ?
Een gestructureerde en gecontroleerde stroom

De boekhouding wordt kinderspel,
voor de kleine zelfstandige tot de grote multinational

Opvolging van het cliënteel, archivering van de
documenten, beheer van de gedeelde projecten en acties

Om uw goederenvoorraad in realtime
te inventariseren, bij te houden, te regulariseren
en te evalueren

Voor de kleine zelfstandigen tot administratiekantoren,
eenvoudig, snel en nauwkeurig

Verhuur van materieel of terbeschikkingstelling van terugkerende prestaties,
een betrouwbaar en soepel systeem

Functie en kenmerken van een ERP

Zoals we hebben gezien, is het beheerssoftwarepakket of ERP een van de meest uitgebreide beheersoplossingen. Het maakt het mogelijk om het beheer van de aankopen, het projectbeheer, de klantrelatie en in de regel de volledige computergegevens te beheren die voor het bedrijf kunnen worden gebruikt. Ons managementsoftwarepakket bevat vaak verschillende modules of subprogramma's, waarvan sommige specifiek gericht zijn op specifieke activiteiten. Ze bieden echter allemaal een gemeenschappelijke architectuur, gebruik en maker om de procedures te standaardiseren en hun controle te vergemakkelijken. Ondanks de vele mogelijkheden die een ERP biedt, is het doel om één IT-tool te hebben om de bedrijfsactiviteit volledig te beheren. Samengevat, de totale bijdrage van een managementsoftwarepakket moet groter zijn dan de som van de modules waaruit het bestaat. Omdat elk bedrijf en elke activiteit anders is, is onze beheersoftware aanpasbaar en configureerbaar.

Prijzen

Drie edities voor functies die zich aanpassen aan uw groei

Personal

Ideaal voor handelaars, vrije beroepen, kleine ondernemingen of starters.

 • Commercieel beheer
 • Kassaverkoop
 • De algemene boekhouding
 • Maandelijkse tarief
45€

Corporate

Bestemd voor bedrijven in volle groei en die hun beheer wensen te beheersen.

 • Automatisatie van proces
 • Gedetailleerd boekhouding
 • Electronische betaling
 • Maandelijkse tarief
90€

Advanced

Een werkelijk beheersysteem, planificatie en analyse, die uw eisen beantwoorden.

 • Full-services
 • Analytische boekhouding
 • Afschrijvingstabel
 • Maandelijkse tarief
130€

De voordelen van een managementsoftwarepakket

Natuurlijk is de belangrijkste focus van beheersoftware het standaardiseren van alle IT-procedures van het bedrijf. Zo is het eenvoudiger om medewerkers te trainen in het gebruik van de software van het bedrijf en wordt de uitwisseling van gegevens, vaardigheden en functies aanzienlijk vergemakkelijkt binnen het bedrijf.
De processen zijn gestandaardiseerd dankzij het structurerende gebruik van het managementsoftwarepakket, dat zorgt voor meer efficiëntie, met name door procesversnelling. Het is inderdaad gemakkelijker om snel en goed te handelen wanneer gegevensbeheer goed ingeburgerd is en iedereen kent. Het beheerssoftwarepakket maakt het ook mogelijk om de automatisering van taken te ontwikkelen, wat opnieuw tijd en productiviteit bespaart..

Dankzij een enkele en gemeenschappelijke editor voor alle modules, wordt de naverkoopdienst vereenvoudigd en versneld in geval van bezorgdheid. Integral is een ERP-georiënteerde e-business, die volledig tegemoet komt aan deze roeping om uw leven eenvoudiger te maken.

Veiligheid

De integriteit en de veiligheid van uw gegevens worden verzekerd dankzij onze 30 jaar ervaring in softwareontwikkeling.

Cloud

Uw gegevens zijn toegankelijk voor u en uw medewerkers waar u maar wilt, zonder dat u zich hoeft te bekommeren om technische aspecten.

Abonnement

Spreid uw kosten per maand en zorg op die manier voor meer soepelheid in uw financieel beheer.

Integral, uw software oplossing

Deze oplossing biedt u vele modules om uw softwarepakket aan te passen aan uw specifieke behoeften. Wij bieden een oplossing voor boekhouding, voorraadbeheer, inkoop en verkoop, maar ook een geïntegreerde e-shop, evenals het beheer van relaties en verhuur van apparatuur of terugkerende diensten.

Wat de grootte van uw bedrijf ook is, Integral past zich aan uw profiel aan en moet u voorzien van aangepaste, eenvoudige en krachtige oplossingen.

Bekijk onze oplossingen

Blog

eigen business opstarten

Ik wil mijn bedrijf starten, hoe kan ik beginnen ?

U hebt besloten om de uitdaging aan te gaan en u eigen activiteit te beginnen.

boutique-en-ligne

De verschillende gebruiken van een e-shop

Lees meer over de onvermoede mogelijkheden van onze e-Business module.

Events

ecommerce-xpo

14 & 15 Oktober 2019 - E-commerce Xpo Kortrijk

Kom ons bezoeken op de 2019 editie van deze Salon en krijg meer info over onze e-Business oplossing