ERP, beheersoftware2022-12-06T10:55:03+01:00

ERP – Beheersoftware

Integral heeft de oplossing ontwikkeld om uw bedrijf eenvoudig te beheren !

Vraag voor een demo

Het beheersoftwarepakket (of ERP)

Wat de omvang van uw bedrijf ook is, één enkele software die aan al uw zakelijke behoeften voldoet, is een essentiële troef. Of het nu gaat om het beheer van aankopen, verkopen, boekhouding, klantengegevens of zelfs online verkoop, is een softwarepakket essentieel voor zowel grote, kleine en middelgrote ondernemingen.

Een managementsoftwarepakket bevordert de klantrelatie, automatiseert uw bedrijf en bespaart tijd en efficiëntie. Met een managementsoftwarepakket beheert u de digitale strategie van uw bedrijf en al zijn gedematerialiseerde beheer op een gestandaardiseerde en vereenvoudigde manier. Het is om verschillende redenen een essentieel geïntegreerd beheersinstrument.

Wat is een beheersoftwarepakket?

Het managementsoftwarepakket, ook bekend als het enterprise resource planning software, komt uit de vertaling van de Engelse term ERP. Het is een software met veel functies en programma’s, vooral bestemd voor bedrijven.

Het laat u toe alle processen van een bedrijf op een gedematerialiseerde manier te beheren, van de boekhouding tot de klantenrelaties, met inbegrip van offertes en facturen, voorraadbeheer, orderopvolging, … Met andere woorden, is het beheersoftwarepakket de gemeenschappelijke IT-tool voor al uw medewerkers.

Dit concreet beheert de goede werking van uw bedrijf, zodat u het dagelijks beheer van uw activiteiten kunt garanderen. Het belangrijkste kenmerk is dat het één enkele, homogene oplossing biedt voor het beheer van al uw processen en operaties, in plaats van meerdere afzonderlijke en heterogene modules. Het is dus een volledige oplossing, die op zich al voldoende is.

  • E-BUSINESS : Een 100% aan uw beheerprogramma geïntegreerde e-shop.

  • AANKOPEN : Beheer uw commercieel beheer en heb een toekomstige zichtbaarheid op uw uitgaven en aankopen van goederen.
  • VERKOPEN : Een complete en schaalbare facturatieoplossing die zich aan uw omvang, behoeften en specifieke kenmerken aanpast.
  • KLANTENRELATIES : Klantenbeheer is een van de sleutels tot de ontwikkeling van uw bedrijf : van elektroniche documentarchivering tot interne interacties.
  • VOORRADEN : Uw goederenvoorraad in real time tellen, controleren, regulariseren en evalueren voor meer inzicht en steeds meer reactiviteit.
  • BOEKHOUDING : Voor de kleine zelfstandigen tot administratiekantoren, eenvoudig, snel en nauwkeurig.
  • VERHURINGEN : Verhuur van materieel of terbeschikkingstellingen van terugkerende prestaties, een betrouwbaar en soepel systeem.

Functie en kenmerken van een ERP

Het managementsoftwarepakket (of ERP) is een van de meest uitgebreide managementoplossingen. Het wordt gebruikt voor het beheer van de aankopen, verkopen, boekhouding, klantenrelaties en, in het algemeen, voor de verwerking van alle aan uw bedrijf specifieke gegevens.

Ons managementsoftwarepakket bestaat uit verschillende modules of sub-software, waarvan sommige aan specifieke activiteiten gewijd zijn. Echter bieden ze allemaal een gemeenschappelijke architectuur, gebruik en maker, om procedures te standaardiseren en de controle ervan te vergemakkelijken.

Ondanks de vele mogelijkheden die een ERP biedt, is het doel over één enkele IT-tool te beschikken om de activiteiten van het bedrijf volledig te beheren. Kortom, de totale bijdrage van ons managementsoftwarepakket zal groter zijn dan de som van de samenstellende modules. Omdat elk bedrijf en elke activiteit anders is, kan onze beheersoftware aan de behoeften van uw bedrijf worden aangepast.

PRIJZEN

Drie edities voor functies die zich aanpassen aan uw groei

Vraag voor een demo

De voordelen van een managementsoftwarepakket

Het voornaamste belang van het managementsoftwarepakket is natuurlijk het standaardiseren van al de IT-procedures van het bedrijf. Dit maakt het gemakkelijker om medewerkers te trainen in het gebruik van de bedrijfssoftware, en de uitwisseling van gegevens, vaardigheden en functies wordt binnen het bedrijf sterk vergemakkelijkt.

De processen zijn gestandaardiseerd dankzij het structurerende gebruik van het managementsoftwarepakket, dat een grotere efficiëntie mogelijk maakt, met name door het versnellen van werkprocessen. Het is gemakkelijker om snel en doeltreffend te reageren wanneer het gegevensbeheer goed is opgezet en door iedereen wordt gekend. Het managementsoftwarepakket zorgt het ook voor dat de automatisering van taken verder kan worden ontwikkeld, wat tijd en productiviteit opnieuw bespaart.

Dankzij één gemeenschappelijke editor voor alle modules wordt de naverkoopdienst vereenvoudigd en versneld in geval van problemen. Integral is een e-business georiënteerde ERP, die volledig voldoet aan deze streven naar vereenvoudiging van uw leven.

Veiligheid

De integriteit en veiligheid van uw gegevens wordt door 30 jaar ervaring in softwareontwikkeling gegarandeerd. De client is gebaseerd op een eigen TSC (Thin Specialized Client) technologie en de communicatie is versleuteld. Integral biedt alleen een sterke authenticatie. Als optie kunt u de dubbele TOTP-authenticatie activeren die de traceerbaarheid van de verbindingen garandeert. Dus u werkt in alle veiligheid.

Cloud

De eerste cloud managementsoftware sinds 2005. Uw gegevens zijn overal toegankelijk: verhoog de productiviteit van uw werknemers door middel van telewerken en mobiliteit. Uw boekhouder kan uw dossier op afstand beheren. Hosting elimineert de risico’s die gepaard gaan met gegevensverlies, back-ups zijn automatisch. Integral is in overeenstemming met de verordening inzake gegevensbescherming (GDPR – AGBR).

Abonnement

Profiteer automatisch van alle software-updates. Spreid uw kosten maandelijks en geniet van meer flexibiliteit. Integral is schaalbaar, voeg geleidelijk aan nieuwe modules of opties toe zonder investering of impact op uw cashflow. De prijzen worden maandelijks uitgedrukt en elk kwartaal gefactureerd. Het initiële 12-maandencontract kan daarna met een termijn van 3 maanden worden opgezegd.

Integral, uw geïntegreerde softwareoplossing

Deze oplossing stelt u vele modules ter beschikking om uw softwarepakket aan uw specifieke behoeften aan te passen. Wij bieden u met name een boekhoudkundige oplossingaankoop-verkoop- en voorraadbeheer, maar ook een geïntegreerde e-shop, alsook het beheer van klantenrelatiesverhuur van apparatuur of terugkerendedienstverleningen.

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, Integral past zich aan uw profiel aan en kan u gepersonaliseerde, eenvoudige en efficiënte oplossingen bieden.

Bekijk onze oplossingen

Blog artikelen

Toekomstige evenementen