Om verder te gaan

De opties breiden de functionaliteit van de software uit en zijn gemeenschappelijk aan alle modules. Nieuwe gebruikers bijvoegen, elektronische archivering, traceerbaarheid, elektronische facturatie en nog veel meer.

Onze opties openen nieuwe groeimogelijkheden.

Alle opties

De Integral Aankoopmanagement oplossing

Om het management van uw bedrijf te verzekeren, is het essentieel dat u uw kosten van A tot Z in de hand kunt houden. Zeer kleine bedrijven, grote groepen of e-commerce, uw managementoplossingen moeten een optie bevatten om uw aankopen te registreren en te kosten. Deze maken integraal deel uit van uw bedrijfskosten en uw commerciële activiteit: of het nu gaat om verbruiksgoederen, investeringen of aankoop/verkoop, het is essentieel om een duidelijke visie te hebben op uw aankopen en bestellingen. Dit wordt aankoopmanagement genoemd.

Wat is een aankoopmanagementsoftware?

Dankzij een commerciële beheersoftware heeft u een duidelijke visie op uw aankopen, zowel voor terugkerende als incidentele aankopen.

Commerciële beheersoftware is een tool die het gemakkelijk maakt om alle bestellingen en aankopen, ontvangen goederen en aankoopfacturen te registreren, en zodanig alle commerciële uitgaven van het bedrijf te geautomatiseerd en betrouwbaar bijgehouden worden.

Integral testen is het aannemen !

Gebruik Integral 30 dagen vrijblijvend : de beste manier om het ongelooflijke gebruiksgemak van Integral en zijn geavanceerde functies te realiseren.

Vraag voor een demo

Belangen van Integral aankoopmanagementsoftware

Als startups en zeer kleine bedrijven hun commercieel beheer tijdelijk met een eenvoudige spreadsheet kunnen opvolgen, wordt dit snel overschreden zodra hun activiteit tot een minimum stijgt. Vervolgens heeft u een volledig configureerbare en intuïtieve verkoopbeheermodule nodig om al uw aankopen snel en eenvoudig te registreren.

Aankoopmanagementsoftware bespaart tijd op meerdere niveaus: selectie van leveranciers en offertes, administratieve en commerciële procedures, volgen van orders, analyse van het inkoopbeleid, enz.

De commerciële beheersoftware centraliseert al uw aankoopgegevens, en dit op een gedeeltelijk geautomatiseerde manier. Het stelt u in staat om uw uitgaven beter te evalueren, gemakkelijker en sneller een boekhouding bij te houden en informatie sneller te delen tussen de leden van het bedrijf, om te weten wat en hoe te kopen.

Het aankoopmanagementsoftwarepakket maakt het ook mogelijk om toekomstige aankopen te projecteren om toekomstige kasstromen beter in te schatten.

Met Integral beschikt u over een aankoopmanagementmodule die volledig geïntegreerd is met ons globale managementsoftwarepakket. Zo kunt u uw bestellingen en aankoopfacturen eenvoudig beheren en op een eenvoudige manier integreren met andere modules en aspecten van uw beheer.

Een geïntegreerd beheer van uw aankopen

Dankzij deze module, die een aanvulling vormt op de voorraadbeheermodule, worden uw inkomende stromen beheerd door Integral en worden uw logistieke en boekhoudkundige bewegingen automatisch ingevuld. In de Advanced versie kunt u zelfs multi-referencing uitvoeren en de codering van de producten en diensten van uw leveranciers vereenvoudigen voor een efficiënter beheer.

Basis functies

 • Bevat een volledig beheer van leveranciers en artikelen, voor een perfecte anticipatie op toekomstige kosten en deadlines.
 • Maakt de verwerking van offerteaanvragen, aankooporders, ontvangstbonnen en facturen mogelijk.
 • Aankoopstatistieken kunnen naar keuze worden geconfigureerd: u kunt zo uw aankopen optimaliseren en de relevantie van uw keuze van leveranciers en producten/diensten analyseren.
 • Automatische overdracht van aankoopfacturen naar het boekhoudsysteem, wat tijd bespaart en het zo eenvoudig mogelijk vereenvoudigt.
 • Krachtig systeem voor het samenvoegen van documenten met het beheer van de backorders en ontvangstbonnen die al zijn gemaakt. U weet in een oogwenk de status van uw voorraad en de status van uw toekomstige orders.
 • Automatische etiketuitgave voor inkomende goederen, voor een vereenvoudigde en versnelde verwerking.
 • Logistieke follow-up.
 • Verwerking van grote hoeveelheden leveranciersreferenties (vergemakkelijkt het opstellen van statistieken voor aankoopanalyses).

Beschikbaar in de hogere versies

 • Systeem voor het kopiëren van documenten in de aankoop- of verkoopafdelingen.
 • Systeem voor het kopiëren van documentmodellen.  De verschillende documentmodellen kunnen in een eigen lijst worden opgenomen.
 • Uitgestelde afdrukken van alle documenten.
 • Samenvatting van de verschillende documenten die nog in behandeling of in nabestelling zijn.
 • Aankoopstatistieken op vier niveaus met aanpasbare parameters.
 • Spreadsheet met parameters voor het beheer van de algemene aankoopvoorwaarden.
 • Beheer van de etiketten die moeten worden afgedrukt op basis van ontvangstbonnen en op aanvraag.
 • Speciale inkoopvoorwaarden, aangepast aan de leverancier, afhankelijk van het aangekochte product.
 • Beheer van vervangingen van het ene artikel naar het andere, van een ander artikelnummer dan dit van het bedrijf, van een andere leverancier dan de conventionele.
 • Automatisch distributiesysteem van backorders klanten, volgens de ontvangstbonnen van leveranciers.
 • Controle en verzending van bestellingen naar leveranciers, na het intuïtieve registreren van de voorbestellingen.

Vaak gebruikte opties

Draagbare Barcodes

Beheer uw ontvangstbonnen door middel van scannen, met controle van backorders, direct vanuit uw magazijn.

eDocuments

Vraag uw leveranciers om u hun facturen elektronisch te sturen. Krijg ze direct in TIP Integral voor gemakkelijke boeking en milieuvriendelijke archivering.

Traceerbaarheid

Volg en controleer de batch- en serienummers die uw goederen stempelen. Identificeer op elk moment de oorsprong, situatie en bestemming van delicate producten, voor een betere beveiliging van uw aankopen.

Maten en kleuren

Beheer uw goederen volgens configureerbare balken van maten, in overeenstemming met de behoeften van de textielsector.

Aandere modules van ons ERP

PRIJZEN

Drie edities voor functies die zich aanpassen aan uw groei

Vrijblijvende demo