Vaandag de dag betalen de bedrijven een licentie niet meer voor hun beheerprogramma. De formules voor abonnement hebben de laatste jaren veel succes gevonden.

Met het principe van maandelijks abonnement, is het beheerprogramma meer dan een informaticaproduct, dit is nu een als een echte dienst beschouwd waarvan de bedrijven kiezen lid te worden.

Laten we naar de voordelen van het abonnement samen kijken :

 

Real-time updates

Met het abonnement, betaalt u elke maand een vaste bedrag, waarin alle updates en laatste ontwikkelingen van het programma inbegrepen zijn. Dit is ook een manier om de betrouwbaarheid van het systeem te verzekeren. De veiligheidsprotocoles zijn automatisch vernieuwd.

Het is de beste oplossing om altjid up to date te blijven en controle over het budget te houden.

Hulp op elke moment

Het abonnement naar een programma is vergelijkt aan een affiliatie tot een dienst. Daarom krijgt u alle benodigd onderhoud in verband met zijn gebruik.

Via e-mail, telefoon of persoonlijk contact, kan u op elke moment onze Helpdesk contacteren voor alle vragen over het gebruik van het systeem, op alle niveaus.

Meer flexibiliteit

Het abonnement sta de formule toe om naar uw behoeftes aan te passen.  Op deze wijze wordt het mogelijk opties aan de basisformule toe te voegen afhankelijk van hoe belangrijk het gebruik van de software mag voor u zijn.

Het type abonnement en de daarin opgenomen functies en diensten zullen zo altijd ervoor kunnen zorgen het groeiniveau van uw bedrijf te volgen en ermee te evolueren. Flexibiliteit is gegarandeerd!